Strict Standards: Declaration of KCommandChain::enqueue() should be compatible with KObjectQueue::enqueue(KObjectHandlable $object, $priority) in /home/lifepatc/public_html/libraries/koowa/command/chain.php on line 23

Strict Standards: Declaration of KCommandChain::setPriority() should be compatible with KObjectQueue::setPriority(KObjectHandlable $object, $priority) in /home/lifepatc/public_html/libraries/koowa/command/chain.php on line 23

Strict Standards: Declaration of KCommandChain::getPriority() should be compatible with KObjectQueue::getPriority(KObjectHandlable $object) in /home/lifepatc/public_html/libraries/koowa/command/chain.php on line 23

Strict Standards: Declaration of KHttpUrl::set() should be compatible with KObject::set($property, $value = NULL) in /home/lifepatc/public_html/libraries/koowa/http/url.php on line 455

Strict Standards: Declaration of KHttpUrl::get() should be compatible with KObject::get($property = NULL, $default = NULL) in /home/lifepatc/public_html/libraries/koowa/http/url.php on line 455
Silent nights

Lifewave Silent nights

epithema-ypnou-Silent Nights

Ο Ύπνος εξαρτάται από δύο βιολογικά ρολόγια: Το πρώτο είναι ένας κιρκάδιος ρυθμός περίπου 25 ωρών, ο οποίος «περιορίζεται» από περιβαλλοντικούς παράγοντες σε κύκλο των 24 ωρών. Ο κύκλος εξαρτάται από τη θερμοκρασία, τον θόρυβο, την εναλλαγή φωτός/σκοταδιού, τις ορμόνες, τον πόνο, ακόμα και την κοινωνικότητα. Το δεύτερο είναι ουλτραδιανό, και αφορά τα στάδια του ύπνου - τους λεγόμενους κύκλους ύπνου. Όταν διαταράξουμε τους κύκλους του ύπνου, επηρεάζεται η ποιότητα του ύπνου. Τότε θα αναζητήσουμε μια λύση στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, που - αν είναι εφικτό - να μη συμπεριλαμβάνει τη χρήση φαρμάκων. Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το καινοτόμο προϊόν της Lifewave. Το Silent nights αποτελεί μια νέα προσέγγιση στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, χωρίς να καταφύγουμε στη χρήση ισχυρών και βλαβερών φαρμάκων. Για να δούμε, πώς το καταφέρνει αυτό.

Ο εγκέφαλος του ανθρώπου κατά τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου εκπέμπει εγκεφαλικά κύματα σε διαφορετικές συχνότητες (ταχύτητα εγκεφαλικών παλμών – κύκλοι ανά δευτερόλεπτο (HZ)) και σε διαφορετικό εύρος κύματος (δύναμη του εγκεφαλικού κύματος - cps). Έχουμε ταξινομήσει αυτά τα κύματα του εγκεφάλου, και τα ονομάσαμε κύματα Άλφα, Βήτα, Δέλτα και Θήτα ανάλογα με τη συχνότητα και το εύρος τους. Τα εγκεφαλικά κύματα άλφα είναι πιο αργά στη συχνότητα από τα Βήτα, αλλά έχουν μεγαλύτερο εύρος. Κάποιος που κάνει ένα διάλειμμα, για να αναπολήσει ή για να διαλογιστεί ή για να κάνει μία παύση από μια δραστηριότητα είναι συχνά υπό το κράτος των εγκεφαλικών κυμάτων Άλφα. Τα εγκεφαλικά κύματα Βήτα αντιπροσωπεύουν την ικανότητά μας, να εκτελούμε συνειδητά τη διαδικασία της σκέψης μας. Περνάμε τον περισσότερο χρόνο, όταν είμαστε ξύπνιοι, σε κατάσταση Βήτα. Σε αυτή την κατάσταση η προσοχή μας εστιάζεται στην "καθημερινότητα" του εξωτερικού κόσμου. Τα εγκεφαλικά κύματα Δέλτα έχουν το μέγιστο εύρος και την πλέον αργή συχνότητα. Σε αυτήν την κατάσταση της συνείδησης οι οργανισμοί μας λειτουργούν με τον τρόπο της χειμέριας νάρκης. Στην πραγματικότητα τα εγκεφαλικά κύματα Δέλτα συναντώνται συχνά σε κάποιον, που βρίσκεται σε κώμα. Τα κύματα Θήτα είναι ακόμα πιο αργά από τα Βήτα ή τα Άλφα και είναι χαρακτηριστικά ακόμα μεγαλύτερου εύρους.

Σε αυτή την κατάσταση είναι δύσκολο να διατηρηθεί η συνειδητή επαφή μεταξύ του φυσικού σώματός μας και του εξωτερικού κόσμου. Συνήθως αυτή η κατάσταση της συνείδησης των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα επιτυγχάνεται μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου και, όπως γνωρίζουμε όλοι, είναι συχνά δύσκολο, να θυμόμαστε τα όνειρά μας, όταν είμαστε ξύπνιοι. Όταν το κάνουμε αυτό, το κάνουμε στη δεξιά πλευρά του εγκέφαλου μας με μία συμβολική, εικονική γλώσσα και όχι στη λογική, γραμμικά διαδοχική γλώσσα της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου μας.

Συμπληρώνοντας τον κύκλο των καταστάσεων των κυμάτων του ανθρώπινου εγκεφάλου, γίνεται κατανοητό, ότι αν είχαμε ένα προϊόν, που να επιβραδύνει τα εγκεφαλικά κύματα χωρίς τη χρήση φαρμάκων, θα μπορούσαμε, να επιτύχουμε φυσιολογικό ύπνο... και αυτό ακριβώς κάνει το Silent Nights. Η ακριβής τοποθέτηση του επιθέματος και η σωστή χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες, που θα βρείτε στη συσκευασία του, είναι οι παράγοντες, που θα μας δώσουν τα γρηγοότερα δυνατά αποτελέσματα. Γι αυτόν τον λόγο και προσφέρεται ένας αναλυτικός οδηγός με πολλά σημεία τοποθέτησης στο ανθρώπινο σώμα. Γενικά η εφαρμογή του είναι απλή και κατανοητή, αλλά ας τα δούμε ένα – ένα:

silent_nights_patch_Right_Temple_23

Το πρώτο βράδυ που θα χρησιμοποιήσετε το Silent Nights, δοκιμάστε να το τοποθετήσετε στον δεξί κρόταφο. Αν σε αυτό το σημείο το επίθεμα «δουλέψει» για εσάς, τότε όλα πήγαν καλά. Χρησιμοποιείστε αποκλειστικά αυτό το σημείο εφαρμογής. Αν αυτό το σημείο δε φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε το επόμενο βράδυ τοποθετήστε το επίθεμα στο επάνω μέρος του δεξιού σας ποδιού, όπως βλέπετε στις παρακάτω εικόνες. Στον βελονισμό το σημείο αυτό ονομάζεται Συκώτι 3 (Liver 3). Αν αυτό το σημείο δουλέψει για εσάς, τότε το χρησιμοποιείτε και πάλι. Αν όχι, τότε προχωρήστε στη χρησιμοποίηση των άλλων σημείων, που σας προτείνουμε στο φυλλάδιο. Από τη μακρόχρονη εμπειρία μας γνωρίζουμε, πως σίγουρα ένα από αυτά τα σημεία, θα φέρει τα επιθυμητά αποτέλεσμα. Θα εκπλαγείτε από την αισθητά βελτιωμένη ποιότητα ύπνου, που θα έχετε. Τόσο, που δε θα το πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει.

 

silent_nights_patch_Triple_Burner_17 silent_nights_patch_GV_24.5
silent_nights_patch_Liver_3 silent_nights_patch_Kidney_3
silent_nights_patch_Stomach_36
Σημειώστε ότι στο φορουμ αυτού του ιστότοπου υπάρχει ειδική ενότητα με τα πρωτόκολλα εφαρμογής όλων των επιθεμάτων, ακόμη και συνδυασμοί αυτών.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Τα patches είναι προϊόντα για εξωτερική χρήση. Μην τα καταπίνετε. Αφαιρέστε τα αμέσως, εάν δεν αισθανθείτε καλά, ή εάν υπάρξει ερεθισμός στο δέρμα. Μην τα επαναχρησιμοποιείτε, από τη στιγμή που θα ξεκολλήσουν. Να πίνετε άφθονο νερό κατά τις ώρες χρήσης τους.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Τα προϊόντα δεν προτίθενται να διαγνώσουν, να κουράρουν, να θεραπεύσουν ή να προβλέψουν οποιαδήποτε ασθένεια. Ρωτήστε τον γιατρό σας, πριν τα χρησιμοποιήσετε, εάν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Μην τα χρησιμοποιείτε επάνω σε γυμνά τραύματα ή κατεστραμμένη επιδερμίδα. Τα ατομικά αποτελέσματα διαφέρουν.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ:
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των επιθεμάτων από γυναίκες, που είναι έγκυες ή θηλάζουν, καθώς και από άτομα που έχουν υποστεί μεταμόσχευση ζωντανού ιστού (δε συμπεριλαμβάνεται βηματοδότης, stent).

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker